Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζονται τα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρολάντο

Συνεχίζονται τα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρολάντο
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 12:41

Ένα από τα πρώτα ονόματα τα οποία συνδέθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την άμυνα του Ολυμπιακού ήταν εκείνο του Ρολάντο.

Ωστόσο, ο 32χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τόσο από τη Γαλλία όσο και από την Ιταλία ο Ρολάντο συνεχίζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Την ίδια ώρα, τονίζεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο και της Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Τζένοα και Τορίνο.

Πάντως, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα προχωρήσει περισσότερο την περίπτωση του Ρολάντο, λόγω του τραυματισμού του και στο στόχαστρό του για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής βρίσκονται οι Μολέδο, Λέμα, και Πεδράο.

Διαβάστε επίσης

«Ο Αντρέας γυρίζει»

«Ο Αντρέας γυρίζει»

Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού και της πλευράς Γιαννιώτη, επιστρέφει ο 25χρονος τερματοφύλακας.

Ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ ο Θρύλος

Ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ ο Θρύλος

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς στόχους και είναι έτοιμοι να αποκτήσουν από νωρίς πολλούς από τους παίκτες που θέλουν ενόψει της νέας σεζόν.

Ποια FIFA; Μόνο Βασιλειάδης!

Ποια FIFA; Μόνο Βασιλειάδης!

Ο Υφυπουργός ...διαφημίζει και στο εξωτερικό τις παρεμβάσεις του στο ποδόσφαιρο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία αμολάει... αετό!