Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παλεύει δυνατά για Ντέιβερσον

Το παλεύει δυνατά για Ντέιβερσον
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 10:12

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους παίκτες που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να κάμψουν τις αντιστάσεις της Παλμέιρας και να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Βραζιλιάνο φορ, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομάδας βάζουν δύσκολα και εμπόδια στην μετακίνησή του, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» το παλεύουν ακόμα για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 48χρονος προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τον Ντέιβερσον και αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του Θρύλου εντείνουν τις τελευταίες ώρες τις προσπάθειές τους για να τελειώσουν την υπόθεση.

Αναμένονται εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν και άλλες περιπτώσεις και για άλλες θέσεις επιθυμώντας να ολοκληρώσουν από νωρίς το παζλ του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Φουλάρει για Πρίτσιτς ο Θρύλος

Φουλάρει για Πρίτσιτς ο Θρύλος

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Βόσνιου χαφ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει την πρότασή τους και να περιμένουν την απάντηση του.