Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη κινητικότητα...

Έντονη κινητικότητα...
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 19:02
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός είναι πλέον το νέο μέλος της ομάδας του Θρύλου. Αλλά οι επόμενες ημέρες θα έχουν αντίστοιχες εξελίξεις. Υπάρχει έντονη κινητικότητα σε ό,τι αφορά τους «ερυθρολεύκους» και τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Δεν είναι μια η θέση ή μία η περίπτωση αντίστοιχα που εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Πολλές ανοικτές υποθέσεις ταυτόχρονα, για να γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης που είναι απαραίτητες. Εξάλλου, με δεδομένο ότι στις 25 Ιουνίου οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για το Ζέεφελντ και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί κι άλλες μεταγραφές. Μην ξεχνάμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να έχει αρκετούς νέους παίκτες, που θα προστεθούν στο ρόστερ, μαζί του στην Αυστρία.

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και το θέμα του κεντρικού αμυντικού και το θέμα του εξτρέμ, αλλά παράλληλα και του κεντρικού χαφ. Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά, αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι στόχοι δεδομένοι, οι κινήσεις έχουν γίνει και το επόμενο βήμα είναι να κλείσουν τα θέματα και να αποκτηθούν οι παίκτες από τους «ερυθρολεύκους».

Διαβάστε επίσης