Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πού να είχε και καύσωνα!

Πού να είχε και καύσωνα!
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 21:20

Τι να πει κανείς; Να είχε καύσωνα αυτές τις ημέρες, θα ήταν μια μικρή δικαιολογία... Διαφορετικά δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό που ανέφερε ο Βράνιες στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του από την ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Βόσνιος αμυντικός ανέφερε ότι «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας!».

Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της! Διότι από όπου κι αν το δεις, όπως κι αν ψάξεις να καταλάβεις τι ήθελε να πει ο... ποιητής Όγκνιεν, και πάλι θα μείνεις με την απορία. Κορυφαίος σύλλογος σε τι; Οι τίτλοι δεν αποτελούν το καλύτερο κριτήριο για το πόσο καλή είναι μια ομάδα.

Πώς λοιπόν αποκαλεί κορυφαία μια ομάδα που έχει μόλις 12 πρωταθλήματα, όταν ο Ολυμπιακός έχει 44. Μέχρι φέτος ο Θρύλος είχε τετραπλάσια πρωταθλήματα από τους «κιτρινόμαυρους». Οπότε μάλλον ήταν «θύμα» της ζέστης. Ή μπορεί να επηρεάστηκε από τις... βαφές που έκανε κατά καιρούς στο μαλλί του.

Αλλά υπάρχει και μια λογική ερώτηση, μια απορία που προκύπτει από τη δήλωση αυτή του Βράνιες. Σε τι είναι... κορυφαία η ΑΕΚ; Ας το απαντούσε αυτό μπας και καταλάβαιναν όλοι τι εννοούσε...

Διαβάστε επίσης

«Παντού είναι Πειραιάς» (pic)

«Παντού είναι Πειραιάς» (pic)

Τρομερή φωτογραφία από έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού, ο οποίος παρακολουθεί την προπόνηση της Εθνικής ομάδας πόλο στον Βόλο, θαυμάζοντας τους Πρωταθλητές Ευρώπης του Θρύλου.