Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 00:40

Οι αριθμοί αποτυπώνουν την πραγματικότητα, λένε μόνο την αλήθεια και είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την επιτυχία. Τα τελευταία 8 χρόνια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αλλάξει το στάτους του συλλόγου. Όχι μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και του Ερασιτέχνη.

Από το 1925 έως και το 2010 ο Ερασιτέχνης μετρούσε 81 τίτλους και την τελευταία 8ετία ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη έχει κατακτήσει 60 τρόπαια! Αριθμοί που προκαλούν αίσθηση στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Με τον Κώστα Καραπαπά, με ποστάρισμά του στο Instagram, να αναφέρεται σε αυτά τα 8 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει οδηγήσει τον Θρύλο στην απογείωση.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ σχολίασε: «Ζούμε σ’ ένα όνειρο. Και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε». Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτές οι 60 κούπες δεν είναι τίποτα μπροστά σε ό,τι έρχεται!

Από τη στιγμή, δε, που ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7: «Και θα συνεχίσω να είμαι εκεί και να στηρίζω όλα τα τμήματα του Συλλόγου»! το μέλλον δεν προμηνύεται απλά λαμπρό, αλλά χρυσό!

We live in a dream... And we keep on dreaming #olympiacos #gate7 #marinakis #werulethisland #piraeus #olympiacossfp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Karapapas (@karapapas) στις

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει του Κουντέ...

Τελειώνει του Κουντέ...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή με τον Καμερουνέζο μέσο να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.