Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 10:26

Τα λάθη που έγιναν την περυσινή σεζόν από τον Ολυμπιακό, με την επιλογή παικτών με χαρακτήρα που δεν ταιριάζει στους «ερυθρόλευκους» δεν θα επαναληφθούν ποτέ ξανά στο μέλλον.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζονται μόνο όσοι πονάνε και νοιώθουν τη φανέλα, όσοι σέβονται ότι τους παρέχονται τα πάντα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Εκείνοι έχουν μόνο θέση στον Θρύλο και αυτό κατέστη για ακόμη μία φορά σαφές από τον ηγέτη του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός πλέον οδεύει σε ένα νέο ξεκίνημα για την επιστροφή του στην κορυφή και στους τίτλους και σε αυτό το νέο ξεκίνημα θέση έχουν μόνοι όσοι μπορούν να αντιληφθούν πόσο σπουδαίο είναι να φορούν την ιερή ερυθρόλευκη φανέλα.

Πλέον, αλλάζουν όλα σε σχέση με την περυσινή σεζόν, όπως επισήμανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με στόχο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη νέα χρονιά.

« Όποιος δεν πονάει τη φανέλα, όποιος δε νοιώθει που βρίσκεται, όποιος δεν σέβεται το ότι μπορεί να εργαστεί στις ιδανικές ποδοσφαιρικές συνθήκες, δεν έχει θέση πια σε αυτό το νέο ξεκίνημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Θρύλου στέλνοντας και πάλι μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο!

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο!

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας με 16 Έλληνες παίκτες από τους 26 συνολικά, ενώ ακόμη 3 Έλληνες αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα.

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στην απόκτηση κάποιων παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Τελειώνει του Κουντέ...

Τελειώνει του Κουντέ...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή με τον Καμερουνέζο μέσο να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.