Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 10:03

Ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν έχει στόχο να παρουσιαστεί πάρα πολύ καλύτερος από την περυσινή σεζόν, προκειμένου να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρώτος απ’ όλους είναι εκείνος που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την περυσινή χρονιά και ήδη έχει ξεκινήσει να αλλάζει πολλά πράγματα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους.

Ο ηγέτης του Θρύλου, μάλιστα, στην ομιλία του στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα σε σημαντικές προσθήκες, με παίκτες οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

Τις προσεχείς ημέρες, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά των «ερυθρόλευκων», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωράει σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ. Ο ηγέτης του Θρύλου κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να δει εκείνος και όλοι οι φίλοι της ομάδας ξανά τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και κάνοντας χαρούμενους και υπερήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Διαβάστε επίσης

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της περυσινής σεζόν και στην ομάδα θα αγωνίζονται μόνο όσοι σέβονται και νοιώθουν το πόσο σημαντικό είναι να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τελειώνει του Κουντέ...

Τελειώνει του Κουντέ...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή με τον Καμερουνέζο μέσο να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.