Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 21:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μέσα σε ένα τριήμερο, στην εβδομάδα που διανύουμε, ο Ολυμπιακός έκανε ήδη δύο μεταγραφές. Αρχικά εξτρέμ, τον Ντανιέλ Ποντένσε. Εν συνεχεία αμυντικός, τον Ρόντερικ Μιράντα. Έχει και συνέχεια, όμως, αυτή η εβδομάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως έχουμε αναφέρει, «δουλεύουν» ταυτόχρονα πολλά θέματα, πολλές μεταγραφικές υποθέσεις. Και «κλείνουν» τη μια μετά την άλλη. Επόμενος στόχος τώρα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με τον Κουντέ, αλλά όχι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν αποκτήθηκε ο Καμερουνέζος μέσος. Επιπλέον, είναι σε ανοικτή... γραμμή με την Φλαμένγκο για τον Γουίλιαν Αράο, αλλά ακόμα δεν έχουν βγάλει άκρη με τους Βραζιλιάνους. Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν και «κυνηγούν».

Πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι, αν όλα πάνε καλά, να τελειώσει κι αυτό το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να ολοκληρωθούν άμεσα τα διαδικαστικά και να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει για το Βέλγιο, ώστε να τον έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάθεσή του, για να δουλέψει μαζί του.

Διαβάστε επίσης