Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι βλέπει και τι θέλει ο Σισέ...

Τι βλέπει και τι θέλει ο Σισέ...
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 00:20
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Παπ Αμπού Σισέ. Για τον Σενεγαλέζο αμυντικό έχουν φτάσει πολλές προτάσεις στον Ολυμπιακό, από διάφορες ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πώς δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν.

Δεν θα τον παραχωρήσουν, εκτός κι αν δεχθούν μια προσφορά που δεν θα μπορούσαν να απορρίψουν. Για κάποιους ο 23χρονος ίσως να ήταν και το… φαβορί για να πάρει μεταγραφή, βάσει του ενδιαφέροντος που υπάρχει αλλά και των πολλών προσθηκών στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Αλλά δείχνει να είναι ο πιο σίγουρος για να παραμείνει. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πώς θα τον εμπιστευθεί. Ο Πορτογάλος έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον νεαρό Αφρικανό. Εκτιμά, πάντως, πώς ο νεαρός πρέπει να κοντρολάρει κάποια στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του. Δεν πρέπει να «τρελαίνεται» εύκολα, ειδικά όταν έχει την μπάλα στα πόδια.

Επίσης, στις απομακρύνσεις είναι απαραίτητο να δείχνει μεγαλύτερη προσοχή. Διότι αυτή του η απειρία τον οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις και σε σφάλματα που πέρσι στοίχησαν. Κι αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να μην επαναληφθούν φέτος ανάλογες καταστάσεις, γι’ αυτό και ασχολείται πολύ με τον Σενεγαλέζο.

Ο Σισέ έχουν προσόντα και δυνατότητες και διαρκώς εξελίσσεται. Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται να τον πουλήσουν. Υπάρχει η εκτίμηση πώς όσο θα περνάει ο καιρός τόσο η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα αποκτά μεγαλύτερη αξία. Συν τοις άλλοις, ο Σισέ δεν είναι… φευγάτος.

Του αρέσει η Ελλάδα και θα φέρει, προσεχώς, τη σύζυγό του -πρόσφατα παντρεύτηκε- για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας. Μαζί της θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ηρεμία και αυτό θα τον βοηθήσει να αφοσιωθεί παραπάνω στον Ολυμπιακό. Το ψάχνει εδώ και καιρό και πιστεύει πως με την επιστροφή από την προετοιμασία θα είναι μια χαρά.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει αρκετά φιλικά και είναι σίγουρο πώς στην Ευρώπη και τον γνωρίζουν και τον παρακολουθούν. Συνεπώς αρκετά μάτια θα είναι στραμμένα πάνω του. Το θέμα είναι εάν αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αυτό το σκηνικό. Κανείς δεν ξέρει. Δύσκολα να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε επίσης

«Καλή αρχή αδερφέ!»

«Καλή αρχή αδερφέ!»

Το ποστάρισμα του Θανάση Ανδρούτσου για το ντεμπούτο του Δημήτρη Σκαφίδα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Γκαντεμιά, ρέντα και... γκολ!

Γκαντεμιά, ρέντα και... γκολ!

Ο Τζούρτζεβιτς και ο Πάρντο, ο Μάνος και ο Γκερέρο, ο Ποντένσε και ο Φετφταζίδης και το ποδόσφαιρο που είναι απλό