Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμφαση στην τακτική

Έμφαση στην τακτική
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 13:42
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Διπλή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τον Ολυμπιακό τη σημερινή ημέρα, Παρασκευή (20/07), ενόψει και της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου (21/07) κόντρα στην Γκενκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της σημερινής ημέρας δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, ενώ πραγματοποίησαν ασκήσεις, προκειμένου να βελτιώσουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και την αντιμετώπιση στημένων φάσεων.

Ο ρυθμός των προπονήσεων του Θρύλου συνεχώς αυξάνεται, με τον Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει του φιλικού με τη βελγική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών δούλεψαν επίσης επάνω στο παιχνίδι κατοχής, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορες και ακριβείς μεταβιβάσεις και διαρκή κίνηση.

Να σημειωθεί, ότι ένα γκρουπ παικτών έκανε αποκατάσταση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μπήκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι από την προπόνηση απουσίασε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες για να τακτοποιήσει ένα προσωπικό του ζήτημα με τη βίζα του.

Διαβάστε επίσης

Ατομικό ο Ένγκελς

Ατομικό ο Ένγκελς

Ο Βέλγος αμυντικός έμεινε προληπτικά εκτός από την πρωινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», λόγω μιας ελαφράς τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

«Πέρασε από ιατρικά στη Γάνδη ο Οτζίτζα-Οφόε»

«Πέρασε από ιατρικά στη Γάνδη ο Οτζίτζα-Οφόε»

Σύμφωνα με τους Βέλγους ο Οφόε πέρασε το πρωί της σημερινής ημέρας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη Γάνδη, με την επιστροφή του Βέλγου μέσου στην πατρίδα του να φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία.