Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 23:51
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Τούρκοι μπορεί να γράφουν και να ξαναγράφουν περί διαπραγματεύσεων, αλλά και συμφωνίας ακόμα, της Μπεσίκτας με τον Ολυμπιακό για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ωστόσο ο επόμενος παίκτης που θα αποχαιρετήσει τον Πειραιά για άλλες πολιτείες μάλλον θα είναι άλλος.

Στον Μπιορν Ένγκελς αναφερόμαστε, τον Βέλγο αμυντικό που έχει τεθεί εκτός ομάδας και για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει έρθει ήδη πρόταση στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ. Μια πρόταση που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό όμως που δεν ικανοποιεί τον Ολυμπιακό και γι' αυτό ακριβώς δεν έχει γίνει αποδεκτή ακόμα.

Είναι πολύ πιθανό, πάντως, μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για τον Ένγκελς και ο Βέλγος αμυντικός μετά από ένα χρόνο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βελτιωθεί η πρόταση των 4 εκατομμυρίων ευρώ για να έχουμε οριστική συμφωνία...

Διαβάστε επίσης

Η προσμονή τέλειωσε...

Η προσμονή τέλειωσε...

Μετά από τρεις μήνες ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ανυπομονησία των ΓΑΥΡΩΝ έφτασε στο τέλος.