Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσμονή τέλειωσε...

Η προσμονή τέλειωσε...
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 01:41

Από το τελευταίο ματς της προηγούμενης σεζόν ως το πρώτο για την επόμενη, ακόμα κι αν αυτό είναι φιλικό, πάντα μεσολαβεί ένα εύλογο, χρονικό διάστημα που ξεπερνά τους δύο μήνες. Στην προκειμένη περίπτωση, μιας και αναφερόμαστε στον Ολυμπιακό, φέτος αυτό αγγίξει τους τρεις μήνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2017-18 στις 29 Απριλίου, κόντρα στον Παναιτωλικό. Νίκη 4-0 και «αντίο» στην προηγούμενη, αγωνιστική περίοδο. Ο καιρός πέρασε, αλλά το μεσοδιάστημα συνδυάστηκε με «στερητικό σύνδρομο» για όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Δεν παλεύεται να περνά τόσο καιρός και να μην μπορούν να δουν από κοντά τον Θρύλο να αγωνίζεται στο «σπίτι» του.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και το βράδυ της Τετάρτης 1ης Αυγούστου ο… ναός θα ανοίξει ξανά τις πύλες του. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο κόσμος που περίμενε πώς και πώς να περάσει ο καιρός, ετοιμάζεται. Θα είναι εκεί για να δει την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται ξανά στο «σπίτι» της, στο «κάστρο» της.

Διαβάστε επίσης

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Βελτίωση της πρότασης που έχει κατατεθεί για τον Βέλγο αμυντικό φέρονται να περιμένουν στον Ολυμπιακό, ώστε να τον παραχωρήσουν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.