Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για Λουκέρνη

Στην τελική ευθεία για Λουκέρνη
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 08:58

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με την Λουκέρνη για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα μπορεί να δίνει ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, θέλουν να επαναλάβουν την καλή εμφάνιση του πρώτου αγώνα και στην Ελβετία την προσεχή Πέμπτη (17/08).

Ο Θρύλος θα αναχωρήσει αύριο, Τρίτη (14/08) για την Ελβετία και εκεί θα ολοκληρώσει μία ημέρα αργότερα την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι πρέπει να προσγειώσει τους παίκτες του, ώστε να συνεχίσουν έτσι και στη συνέχεια και φαίνεται ότι αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός καλείται να είναι σοβαρός και στον επαναληπτικό και στη συνέχεια να εστιάσει στον επόμενο αντίπαλό του την Μπέρνλι ή την Μπασακσεχίρ.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Κοσταρικανό εξτρέμ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη ομάδα για να τον αποκτήσουν.