Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενδιαφέρθηκε για Μπογιάτα ο Θρύλος»

«Ενδιαφέρθηκε για Μπογιάτα ο Θρύλος»
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 09:38

Την περίπτωση του Ντέντρικ Μπογιάτα φαίνεται ότι εξέτασε το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος τόνισε ότι εκτός από τους Πειραιώτες ενδιαφέρον είχαν εκφράσει και η Φούλαμ και η Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι είχαν κατατεθεί προτάσεις από αυτές τις ομάδες, ύψους 7 και 8 εκατομμυρίων στη Σέλτικ, η οποία ωστόσο ήθελε να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα της.

Ο Μπογιάτα θα μείνει ελεύθερος σε λίγους μήνες και ο μάνατζέρ του πιέζει τους Σκωτσέζους για μεταγραφή, με την Σεβίλλη να παρουσιάζεται επίσης μία από τους πιθανούς προορισμούς του διεθνή Βέλγου κεντρικού αμυντικού.

Να σημειωθεί, ότι ο Βέλγος αμυντικός δεν θέλησε να ρισκάρει την υγεία του επιθυμώντας μεταγραφή και έτσι δεν θα αγωνιστεί στην ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Κοσταρικανό εξτρέμ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη ομάδα για να τον αποκτήσουν.