Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φαβορί για τον Σολδάνο ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί για τον Σολδάνο ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 10:39

Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Φράνκο Σολδάνο. Μετά και τις δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού ότι είναι θετικός να έρθει στη χώρα μας για τους «ερυθρόλευκους», φούντωσαν ακόμη περισσότερο τα σενάρια για το μέλλον του, το οποίο φαίνεται ότι θα βρίσκεται μακριά από την Ούνιον Σάντα Φε.

Οι Αργεντινοί, λοιπόν, παρουσιάζουν πλέον τον Θρύλο ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 24χρονου σέντερ φορ, με τους Πειραιώτες να έχουν καταθέσει, όπως τονίζουν, πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 3.5 εκατομμυρίων ευρώ), η οποία είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις της ομάδας από την Λατινική Αμερική.

Η πρόταση αυτή είναι μακράν η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Σολδάνο, με τα ρεπορτάζ από την Λατινική να μην ξεγράφουν ωστόσο τις ισπανικές ομάδες. Βέβαια, όπως υπογραμμίζεται η Λεβάντε που «ακουγόταν» το τελευταίο διάστημα απέχει πολύ στα χρήματα που δίνει από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έτσι παρουσιάζονται ως το μεγάλο φαβορί για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, φαίνεται να ανέβηκε σημαντικά από την πρώτη του πρόταση για τον Αργεντινό, δείχνοντάς του ότι τον θέλουν στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Πλέον, το προσεχές διάστημα μένει να φανεί αν τελικά θα είναι ο 24χρονος ο «εκλεκτός» για την επίθεση του Θρύλου, ο οποίος όπως σας έχουμε αναφέρει έχει στη λίστα του και τους Ρουί Φόντε και Αχμέντ Χασάν.

Διαβάστε επίσης

Όλα για τον χαφ...

Όλα για τον χαφ...

Τελειώνει η υπόθεση της απόκτησης του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει να πιέζει για τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε, έχοντας πάντα εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό του.

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερο τον Κάμπελ»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Κοσταρικανό εξτρέμ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη ομάδα για να τον αποκτήσουν.