Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκερέρο, η μηχανή... των γκολ

Γκερέρο, η μηχανή... των γκολ
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 15:45

Η μεταγραφή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ίσα ίσα, ο Ισπανός επιθετικός «άκουσε» σκληρή κριτική από πολλούς, οι οποίοι δεν είχαν δει καν το πρόσωπό του.

Ο Γκερέρο μετά από λίγους μήνες στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να εκθέσει όλους αυτούς που τον αμφισβήτησαν και παράλληλα να δικαιώσει απόλυτα τους ανθρώπους του Θρύλου.

Ο Ισπανός φορ σκόραρε σε ακόμη έναν αγώνα με τα ερυθρόλευκα, με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λουκέρνη να είναι το 3ο στα 2 πρώτα του επίσημα ματς στον Πειραιά, είχε σημειώσει ακόμη δύο στο Ναό κόντρα στους Ελβετούς.

Μάλιστα, ο Γκερέρο σκόραρε ακόμη 6 φορές στα φιλικά προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», τα οποία μπορεί να μην είχαν σημασία, αφού σημειώθηκαν σε φιλικούς αγώνες, όμως έδειξαν από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του έναν πολύ καλό παίκτη. Μία μηχανή των γκολ, όπως ανέφερε και σε ανάρτησή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα social media.

Ο 28χρονος εκτός από τα γκολ κάνει και πολλά άλλα πράγματα στο γήπεδο. Κρατάει μπάλα, μοιράζει παιχνίδι, μαρκάρει συνεχώς τα αντίπαλα στόπερ. Δουλειά που δεν φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία, όμως, είναι πολύ σημαντική για τον Πέδρο Μαρτίνς και κάθε προπονητή.

Ο Γκερέρο αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι το όνομα και το άκουσμα μίας μεταγραφής δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο και τουλάχιστον μέχρι τώρα το δείγμα του Ισπανού είναι κάτι περισσότερο από θετικό.

Μοναδικό ίσως μελανό στοιχείο της εικόνας του 28χρονου ο υπερβάλλον ζήλος κόντρα στην Λουκέρνη, όπου δεν έδωσε την ασίστ σε κενή εστία στον Ποντένσε. Συμβαίνουν, όμως, αυτά από τους φορ, με τον Γκερέρο να δείχνει με τον χαρακτήρα του ότι μαθαίνει από τα λάθη του.

Διαβάστε επίσης