Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος, σοβαρότητα και στην πρεμιέρα...

Με πάθος, σοβαρότητα και στην πρεμιέρα...
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 - 11:36

Μόνο ο Λεβαδειακός είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο έχει γίνει αντιληπτό και από τις δηλώσεις των ίδιων των «ερυθρόλευκων».

Ο Θρύλος έχει αφήσει στην άκρη την ρεβάνς με την Μπέρνλι και έχει επικεντρωθεί στην αποψινή πρεμιέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα, επιθυμώντας να συνεχίσει τις νίκες, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες δεν θα πρέπει να χάσουν τη σοβαρότητα και το πάθος με το οποίο αγωνίζονται από την αρχή της σεζόν, ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν στο ματς με τους Βοιωτούς και να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη φετινή χρονιά.

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για το πρωτάθλημα και για να τα καταφέρει γνωρίζει ότι θα πρέπει να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα του. Αυτό θα πράξει και κόντρα στον Λεβαδειακό, με τους παίκτες της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στη νίκη και να κάνουν ξανά χαρούμενο τον κόσμο του Θρύλου.

Με το ίδιο πάθος, σοβαρότητα και συγκέντρωση θα παίξει και κόντρα στους Βοιωτούς, λοιπόν, ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια θα έχει τον χρόνο για να προετοιμαστεί για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης

«Φρεσκάρει» την ομάδα ο Μαρτίνς

«Φρεσκάρει» την ομάδα ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική 11αδα του στο αποψινό ματς με τον Λεβαδειακό σε σχέση με εκείνη κόντρα σε Λουκέρνη και Μπέρνλι.

Ώρα... για πρωτάθλημα! (pic)

Ώρα... για πρωτάθλημα! (pic)

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό, με στόχο την επιστροφή του στην κορυφή και το 45ο τίτλο στην ιστορία του.