Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 00:08

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η ομάδα έχει ενθουσιασμό, θέληση και δυνατότητες να φτάσει ψηλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το ματς με την Μπέρνλι στην κάμερα της CosmoteSport λέγοντας αρχικά πως «είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκριση. Η πρόκριση είναι αυτό που θέλαμε. Η Μπέρνλι είναι μία ομάδα με προπονητή για χρόνια, ενωμένη και δεμένη.

Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα, στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο όσο αφορά τις προσπάθειες και τα σουτ, γιατί δεν είχαμε την κατοχή. Κάναμε αυτοθυσία μέσα στο χώρο, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και το αποτέλεσμα είναι η πρόκριση παρ’ όλο που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια στο Europa League ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Είναι μία διοργάνωση δύσκολη, με υψηλό επίπεδο και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Μία διοργάνωση που συνήθως βρίσκονται ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λινγκ. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι εύκολο. Προς το παρόν θέλουμε να ξεκουραστούμε, να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στον δύσκολο αντίπαλο που μας περιμένει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να τα καταφέρουμε».

Για το αν περιμένει ακόμα 1-2 δώρα από τον πρόεδρο της ομάδας, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μας, είχαν καταπληκτική απόδοση και έχει σημασία το ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, όσα κάνουν είναι το κριτήριό μου, θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Βέβαια, σε αυτό που ρωτάτε, δεν μπορώ να απαντήσω γιατί οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31 Αυγούστου».

Διαβάστε επίσης