Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλαμε τον Ποντένσε, αλλά ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ»

«Θέλαμε τον Ποντένσε, αλλά ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ»
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:39

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτέλεσε μήλον της έριδος αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για πολλές άλλες ομάδες.

Μία από αυτές που τον ήθελαν διακαώς στο ρόστερ τους ήταν η Σαχτάρ Ντόνετσκ, κάτι το οποίο αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Πάουλο Φονσέκα.

Ο τεχνικός της Ουκρανικής ομάδας, υποστήριξε ότι ήθελε τον 23χρονο, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ήταν αδύνατο να πάει στη Σαχτάρ με τις οικονομικές συνθήκες που πήγε στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν σκληρή μάχη για τον Ποντένσε, όπως αποδεικνύεται, με τις εμφανίσεις του 23χρονου μέχρι στιγμής να τους δικαιώνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φονσέκα:

«Πρέπει να ομολογήσω ότι ο μοναδικός Πορτογάλος παίκτης για τον οποίο είχα ενδιαφέρον ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά με την προϋπόθεση να φτάναμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε, κάναμε πρόταση, αλλά η Σπόρτινγκ δεν την δέχθηκε. Από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ είπε όχι, έπαψε το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, με τις οικονομικές συνθήκες με τις οποίες πήγε στον Ολυμπιακό ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ. Με εξαίρεση τον Ποντένσε, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για άλλον παίκτη από την Πορτογαλία. Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη ποιότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν δυνατό να τους αποκτήσουμε με τα χρήματα που χρειαζόταν».

Διαβάστε επίσης

«Πετούν» για Ταλίν

«Πετούν» για Ταλίν

Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί για Εσθονία, με πέντε «ερυθρόλευκους» στην αποστολή.