Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνος πρώτος τη Δευτέρα!

Μόνος πρώτος τη Δευτέρα!
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:29
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τα αποτελέσματα σε Τούμπα και Γιάννενα, οι πρώτες φετινές ήττες δηλαδή για την ΑΕΚ και τον Άρη, δίνουν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Στην κορυφή. Εκεί που πρέπει να είναι, όπως πρέπει να είναι. Χωρίς συγκάτοικο, να απολαμβάνει τη μοναξιά του… ρετιρέ της κορυφής. Με μοναδική προϋπόθεση να νικήσει το βράδυ της Δευτέρας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Είχαμε αναφέρει πόσο σημαντική ήταν η νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Όχι μόνο γιατί μετέφερε την πίεση στους άλλους, μα γιατί το πρόγραμμα από την 4η ως και την 6η αγωνιστική είναι κομβικό. Ήδη η ΑΕΚ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών και το προσεχές Σάββατο (20:30) αγωνίζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Επίσης, την προσεχή Κυριακή υπάρχει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο Θρύλος με μια ακόμα νίκη εκεί κι αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν νικήσουν στην Κρήτη, θα αποκτήσει σημαντική διαφορά και από τους δύο. Αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, πριν το Σαββατοκύριακο, είναι το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη. Μόνο αυτό. Για τα άλλα ματς υπάρχει ακόμα χρόνος…

Διαβάστε επίσης

Έμεινε εκτός ο Τοροσίδης

Έμεινε εκτός ο Τοροσίδης

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού νοιώθει κάποιες ενοχλήσεις μετά από το ματς με την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης».