Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:42

Ειδικό ρόλο πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχουν οι έμπειροι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κώστας Φορτούνης, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ντέρμπι στον Θρύλο και πρέπει να το μεταδώσουν και στους υπόλοιπους. Κάτι το οποίο φαίνεται ότι έχουν καταφέρει, με όλους να δείχνουν «διψασμένοι» για την αυριανή αναμέτρηση.

Φυσικά, τεράστια εμπειρία από τέτοια ματς έχει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για τον οποίο θα είναι το πρώτο ντέρμπι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αναμένεται να βγάλει ακόμη περισσότερη «τρέλα» για να κερδίσει ο Θρύλος.

Τον ίδιο ρόλο έχει και ο Γιάγια Τουρέ, με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ να έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία τόσο από ντέρμπι στην Ελλάδα, όσο και στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι», καθώς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν βάλει στο μυαλό κάθε παίκτη, κυρίως των ξένων που δεν έχουν την εμπειρία, το πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να παίξει καλά, να τα δώσει όλα και να πάρει το τρίποντο στο αυριανό αγώνα.

Διαβάστε επίσης

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

Μόλις 4 γκολ έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός σε 10 ματς, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να είναι αήττητος, με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και ανυπομονούν να τον υποδεχτούν και να τον κερδίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρακολούθησαν στιγμές από τους αγώνες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.