Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα έχουν αλλάξει...

Όλα έχουν αλλάξει...
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 - 09:39

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι μόνο τα πρόσωπα που έχουν αλλάξει, είναι και η νοοτροπία της ομάδας. Αυτό φάνηκε και μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των Πειραιωτών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στενοχώρια και την απογοήτευσή τους, σε ένα ματς όπου ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Φέτος, όλοι στην ομάδα γνωρίζουν που βρίσκονται, στην κορυφαία ομάδα της χώρας και ματώνουν σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση για την «ερυθρόλευκη». Αυτό είναι που χειροκρότησε, πέρα από την καλή εικόνα της ομάδας ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η προσπάθεια των Πειραιωτών ήταν τεράστια, όλοι τους έδωσαν τα πάντα και παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν φάνηκε το πόσο έχουν αλλάξει όλα στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, προς το καλύτερο και αυτό είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζει και ο κόσμος.

Διαβάστε επίσης

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στις 184 τελικές τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 21 τέρματα, ωστόσο υπάρχει σιγουριά στην ομάδα ότι αν συνεχίσει έτσι θα έρθουν και τα γκολ.

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Σαν Σίρο» και να βοηθήσει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Μίλαν, την Πέμπτη (04/10).