Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 - 09:59

Ο Ολυμπιακός είναι σαρωτικός τη φετινή σεζόν, δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών σε κάθε αναμέτρησή του.

Μέχρι στιγμής στους 11 αγώνες που έχει παίξει έχει δημιουργήσει 184 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες τις 21 τις έχει στείλει στα αντίπαλα δίχτυα. Φυσικά, για αυτές τις τελικές που έχει δημιουργήσει ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει είναι μικρός. Όμως, υπάρχει σιγουριά στην ομάδα ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια θα έρθουν και τα γκολ.

Αυτό φαίνεται να τόνισε και στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενθαρρύνοντάς τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Ο Θρύλος με τέτοιες εμφανίσεις θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του, το πιστεύουν στην ομάδα και είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να τους υλοποιήσουν.

Διαβάστε επίσης

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Σαν Σίρο» και να βοηθήσει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Μίλαν, την Πέμπτη (04/10).

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Ο νεαρός αμυντικός είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Μίλαν, με τον Πορτογάλο κόουτς να επιλέγει ανάμεσα στους Τοροσίδη και Κούτρη για τον αντικαταστάτη του.

Όλα έχουν αλλάξει...

Όλα έχουν αλλάξει...

Η αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δείχνει το πόσο πολύ έχει αλλάξει και η νοοτροπία στην ομάδα.