Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» των Πειραιωτών

Τεράστια «δίψα» των Πειραιωτών
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 11:03

Ακόμη ένα ντέρμπι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (07/10) θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ντέρμπι, μετά από εκείνο του ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα και είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να κυριαρχήσουν στο ματς, παίρνοντας όμως και τη νίκη και σπάζοντας έτσι την… γκίνια των τελευταίων αγώνων.

Στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» υπάρχει τεράστια «δίψα» για το νικηφόρο αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Μίλαν, κάτι το οποίο τους έχει πεισμώσει.

Πλέον, αυτό πρέπει να το βγάλουν και εντός αγωνιστικού χώρου, ώστε να πάρουν τη νίκη και να δείξουν σε όλους ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Το ματς με την Μίλαν αποτελεί παρελθόν στο μυαλό όλων των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι σκέφτονται μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το πάθος και η αποφασιστικότητα ξεχειλίζει στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, κάτι το οποίο φαίνεται και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και πρέπει να φανεί και στον αυριανό αγώνα, ώστε ο Θρύλος να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Την έχει... (vids)

Την έχει... (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σκοράρει 4 φορές στην καριέρα του κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να αυξήσει τον αριθμό αυτό στο αυριανό ματς του Θρύλου στο ΟΑΚΑ.

Η «μάχη» του κέντρου

Η «μάχη» του κέντρου

Πολλά θα κριθούν την Κυριακή το βράδυ στη μεσαία γραμμή, ανάλογα με την ομάδα που θα καταφέρει να κυριαρχήσει.

Αμφίβολος ο Τοροσίδης ενόψει ΑΕΚ

Αμφίβολος ο Τοροσίδης ενόψει ΑΕΚ

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ματς με την Μίλαν και είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτοιμος για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».