Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σερί με νίκες

Σερί με νίκες
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 08:52

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μέχρι την επόμενη που είναι στα μέσα Νοέμβρη, ο Ολυμπιακός θα δώσει επτά ματς μέσα σε τρεις εβδομάδες. Και ο στόχος είναι ένας! Να κάνει το «επτά στα επτά». Δηλαδή, να νικήσει σε όλες τις αναμετρήσεις που θα δώσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ και στη Θεσσαλονίκη και να κοντραριστούν με τον Άρη, αντίστοιχα, ενώ τους περιμένουν και τα δύο επόμενα ματς για το Europa League, οι αναμετρήσεις με την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο. Και αυτή η σειρά των αγώνων θα ολοκληρωθεί με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό έλεγαν και την Τρίτη στο Ρέντη. Πώς είναι στο χέρι τους να κάνουν το απόλυτο! Από εκείνους εξαρτάται αν θα πετύχουν μόνο νίκες στα μας που έρχονται.

Κάτι που χρειάζονται πολύ οι «ερυθρόλευκοι» τώρα. Οι καλές εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα δεν έδωσαν όλες τρίποντα. Από εδώ και πέρα, αυτό είναι ο μοναδικός στόχος για τον Ολυμπιακό. Να κατακτά τις νίκες που χρειάζεται, ειδικά στο πρωτάθλημα και να καλύψει το -3 που τον χωρίζει από την πρώτη θέση, με δεδομένο ότι οι αντίπαλοι του έχουν ματς στα οποία μπορεί να προκύψουν βαθμολογικές απώλειες για εκείνους.

Στον Θρύλο θέλουν νικηφόρα αποτελέσματα που θα δώσουν στην ομάδα την ευκαιρία να πάρει, εκτός από τους βαθμολογικούς, και πολλούς πόντους στο κομμάτι της ψυχολογίας. Αποδεικνύοντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Το... παιχνίδι στα χαφ

Το... παιχνίδι στα χαφ

Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε και Τουρέ δίνουν τη δυνατότητα στον Μαρτίνς να «ανακατέψει» όπως ο ίδιος θέλει την τράπουλα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα.