Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολάρα από τον Τουρέ!

Γκολάρα από τον Τουρέ!
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 13:48

Άνοιξε λογαριασμό, έστω και σε φιλικό αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων ο Γιάγια Τουρέ.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 7-1 στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Ρέντη, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο μέσος των Πειραιωτών αγωνίστηκε ως κόφτης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε αντίθεση με τα επίσημα ματς, όπου έχει χρησιμοποιηθεί πιο μπροστά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τουρέ έδειξε για ακόμη μία φορά την ποιότητά του, αναγκάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να παραμιλούν, ειδικά μετά το απίθανο τέρμα που σημείωσε.

Μάλιστα, άπαντες από τον Αήττητο Σπάτων προσέγγισαν τον Ιβοριανό μετά το τέλος του αγώνα, γνωρίζοντας το πόσο σπουδαίο ήταν να βρεθούν αντιμέτωποι με έναν από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως των τελευταίων ετών.

Διαβάστε επίσης

Στην Πολωνία ο Θρύλος

Στην Πολωνία ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/10) στην Κρακοβία, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/10) την Βίσλα για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Μονόδρομος η τιμωρία με -3 στην ΑΕΚ!

Μονόδρομος η τιμωρία με -3 στην ΑΕΚ!

Η έκθεση της Αστυνομίας, καθώς και του παρατηρητή της Superleague επιβεβαιώνουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τα οποία είναι αδύνατο να μην επισύρουν μεταξύ άλλων τιμωρία αφαίρεσης 3 βαθμών στους «κιτρινόμαυρους».