Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού πρώτος!

Παντού πρώτος!
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 13:01

Δεν χωράει αμφισβήτησης ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία ομάδα και με τον περισσότερο κόσμο να τον υποστηρίζει στην Ελλάδα.

Αυτό φαίνεται και από την στήριξη και τους ακολούθους που υπάρχουν στα social media των ελληνικών ομάδων, όπου οι Πειραιώτες βρίσκονται με διαφορά στην κορυφή.

Ο Θρύλος ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τη σχέση του με τους φίλους της ομάδας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τα καταφέρνει εξαιρετικά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ξεπέρασε τους 100.000 ακολούθους στο twitter, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι είναι παντού πρώτος, οδεύοντας στα βήματα των καλύτερων ομάδων παγκοσμίως, ώστε να παρέχει τα πάντα σχετικά με την ομάδα στους φίλους του.

Μάλιστα, για να φανεί ακόμη περισσότερο το τεράστιο επίτευγμα του Ολυμπιακού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί να αναφερθεί ότι οι ακόλουθοι των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού μαζί δεν ξεπερνούν τις 94.000, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν φτάσει τους 100.000!

Διαβάστε επίσης

Η ανησυχία του Μαρτίνς

Η ανησυχία του Μαρτίνς

Ο τεχνικός του Θρύλου είδε τον Μπίμπαρς Νάτχο να τραυματίζεται με την εθνική του ομάδα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει άλλον τραυματισμό από τους διεθνείς του.

«Κωμωδία» η απολογία της ΑΕΚ!

«Κωμωδία» η απολογία της ΑΕΚ!

Έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι η ρίψη βόμβας μολότοφ δεν είναι βιαιοπραγία! Σήμερα αναμένεται η απόφαση, σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.