Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτύπησε και ο Μάνος

Χτύπησε και ο Μάνος
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 00:32

Μετά τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος όπως φαίνεται θα μείνει σχεδόν για έναν μήνα εκτός, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της Αιγύπτου με την Σουαζιλάνδη, χτύπησε και ο Δημήτρης Μάνος.

Βέβαια, ο Έλληνας επιθετικός δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο, το γεγονός είναι ότι δεν μπόρεσε να βγάλει όλο το μέρος από τη σημερινή προπόνηση, καθώς τον πάτησε συμπαίκτης του, όταν εκείνος χρησιμοποίησε τα χέρια του στο έδαφος για να στηριχτεί. Όπως είναι φυσικό, αποχώρησε και δεν επέστρεψε από την προπόνηση, αφού δεν υπήρχε λόγος να ζοριστεί.

Πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Έλληνας επιθετικός θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τους Κρητικούς στο «Γεντί Κουλέ» σε ένα γήπεδό, στο οποίο πέρυσι σημείωνε το ένα γκολ μετά το άλλο ο 24χρονος φορ.

Να σημειωθεί, ότι τη θέση του στην προπόνηση πήρε ένας νεαρός παίκτης από την Ακαδημία της ομάδας, ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται συνεχώς και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Την περυσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ17 των Πειραιωτών, ενώ φέτος αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης