Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πονάει» στην άμυνα η Ντουντελάνζ…

«Πονάει» στην άμυνα η Ντουντελάνζ…
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 - 00:49

Την Ντουντελάνζ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (25/10) ο Ολυμπιακός για τους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα από το Λουξεμβούργο παρουσιάζει αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, προκειμένου να πάρει τη νίκη, την οποία επιθυμεί πάση θυσία.

Η Ντουντελάνζ δέχεται τουλάχιστον από ένα γκολ στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της, κάτι το οποίο φανερώνει ότι «πονάει» στην άμυνα. Φυσικά, το ματς δεν είναι εύκολο, ωστόσο, το γεγονός ότι δέχεται τέρμα με ευκολία σε κάθε της αγώνα το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Αναλυτικότερα, η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών από τις 20/09 μέχρι σήμερα έχει δώσει επτά ματς, στα οποία έχει δεχτεί σε όλα από τουλάχιστον ένα γκολ. Αρχικά, ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Μίλαν με 1-0. Στη συνέχεια πήρε άνετη νίκη με 7-1 κόντρα στην Κέλεν, ωστόσο και σε εκείνο το ματς δέχτηκε γκολ στα μετόπισθεν.

Για το πρωτάθλημα της χώρας της στη συνέχεια πήρε νίκες με 2-1 και 6-1 κόντρα στις Φόλια Ες και Πέτανιε. Την ήττα με 3-0 γνώρισε από την Μπέτις για το Europa League, στο 1-1 έμεινε με την Ρασίνγκ, ενώ τέλος στο τελευταίο της ματς πριν από τον Ολυμπιακό πήρε τη νίκη με 4-1 επί της Πρόγκρες.

Αναλυτικά τα τελευταία επτά ματς της Ντουντελάνζ:

Ντουντελάνζ-Μίλαν 0-1

Κέλεν- Ντουντελάνζ 1-7

Φόλα Ες- Ντουντελάνζ 1-2

Ντουντελάνζ- Πετάνια 6-1

Μπέτις- Ντουντελάνζ 3-0

Ρασίνγκ- Ντουντελάνζ 1-1

Ντουντελάνζ- Πρόγκρες 4-1

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στα παλιά ή όχι;

Επιστροφή στα παλιά ή όχι;

Όλα δείχνουν ότι ο Μπουχαλάκης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα απέναντι στην Ντουντελάνζ. Το θέμα είναι αν θα παίξει στο «6» ή στο «8» και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του.

Οι εννιά Θρύλοι του Ολυμπιακού! (pics)

Οι εννιά Θρύλοι του Ολυμπιακού! (pics)

Ένα αφιέρωμα στους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων ετών ετοίμασε ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου ενόψει του αγώνα των Πειραιωτών με την Ντουντελάνζ.