Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Οι σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 10:05

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν σήμερα, Κυριακή (28/10) την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου (27/10) δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το ποιους θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο, έχει πάρει ήδη κάποιες αποφάσεις.

Το δίλλημα που φαίνεται να υπάρχει στον Πορτογάλο τεχνικό αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Γκερέρο. Ο Μάνος είναι ο μοναδικός υγιής επιθετικός που υπάρχει στην ομάδα, ωστόσο, ο Μαρτίνς έδειξε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην γραμμή κρούσης ξανά τον Λάζαρο όπως και κόντρα στην Ντουντελάνζ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννιώτης αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Ομάρ και Τσιμίκας. Βασικοί θα είναι επίσης οι Σισέ και Βούκοβιτς, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στον άξονα. Πίσω από τον επιθετικό θα βρίσκεται ο Φορτούνης, ενώ στα πλάγια θέση φαίνεται να έχει κλειδώσει ο Ποντένσε.

Η τελευταία θέση στην 11αδα θα κριθεί από το αν θα ξεκινήσει ο Λάζαρος ή ο Μάνος στην κορυφή της επίθεσης. Στην 2η περίπτωση, ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει στην κανονική του θέση, διαφορετικά ο Ναουέλ, αλλά και ο Φετφατζίδης θα διεκδικήσουν τη μία θέση που απομένει για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Άλλη ομάδα με Φορτούνη

Άλλη ομάδα με Φορτούνη

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τους αριθμούς να δείχνουν τη σημασία που έχει η δική του απόδοση στην ομάδα.

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, με καλό ποδόσφαιρο, και στη Superleague στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.