Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη ομάδα με Φορτούνη

Άλλη ομάδα με Φορτούνη
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 10:46

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας από την αρχή της σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μία ακόμη πραγματοποίησε την Πέμπτη (25/10) στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ, βγάζοντας την ασίστ στον Τοροσίδη, ενώ το 2ο γκολ περνάει από τα πόδια του άσχετα αν τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τις δικές του εμφανίσεις να ανεβάζουν την απόδοση ολόκληρης της ομάδας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τους αριθμούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φορτούνης έχει παίξει σε 13 αναμετρήσεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει 24 γκολ. Από αυτά, στα 10 έχει συμμετοχή ο αρχηγός των Πειραιωτών, με 4 γκολ +1 κόντρα στην Ντουντελάνζ και 5 ασίστ.

Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι ο Φορτούνης δεν έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 ματς του Ολυμπιακού, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν μόλις 1 τέρμα.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η παρουσία του Φορτούνη στην 11αδα του Ολυμπιακού ανεβάζει ποιότητα την ομάδα, με τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου να έχει πολύ καλές συνεργασίες με όλους τους επιθετικούς της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Αντίδραση και στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, με καλό ποδόσφαιρο, και στη Superleague στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τι ισχύει στο Europa

Τι ισχύει στο Europa

Από το ματς με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη θα αρχίσει – με το καλό – να προσθέτει βαθμούς στην ευρωπαϊκή του βαθμολογία ο Ολυμπιακός.