Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο!

Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο!
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 22:19

Το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίχθηκε για μεγάλο διάστημα στο μισό γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πίεσε ασφυκτικά τον Απόλλωνα, είχε κατοχή της μπάλας που έφτασε σε ορισμένα διαστήματα κοντά στο 70% και ήταν η ομάδα που έκανε το παιχνίδι της. Παρόλα αυτά ο διαιτητής Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) μάλλον είχε άλλη εικόνα για το ματς!

Δεν εξηγείται αλλιώς… Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε… ρεσιτάλ! Δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτά που έγιναν. Διότι ο Ζαχαριάδης καταλόγισε 15 φάουλ εις βάρος των «ερυθρολεύκων» και μόλις 9 εις βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης. Και να ήταν μόνο αυτό;

Μιλάμε για ένα φαινόμενο που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Στο 72' του ματς ο ρέφερι είχε καταλογίσει 10 φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού και 9 εις βάρος του Απόλλωνα. Με τον αριθμό να μεγαλώνει ως το φινάλε, για το τελικό 15-9 που αναφέρει και το τελικό στατιστικό της αναμέτρησης.

Η μια ομάδα φουλ επίθεση, η άλλη μαζική άμυνα, όλοι πίσω από την μπάλα κι αυτή που έκανε επίθεση να έχει υποπέσει σε παραπάνω φάουλ! Εάν αυτό δεν αποτελεί πραγματικά... φαινόμενο, πώς αλλιώς μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς;

Αυτό θα πει... εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτό το... φαινόμενο!

Διαβάστε επίσης

Με Μάνο, Λάζαρο και ρίσκο

Με Μάνο, Λάζαρο και ρίσκο

Το αναγκαστικό ρίσκο που πήρε ο Μαρτίνς του βγήκε και ο Ολυμπιακός έστω και με την... ψυχή στο στόμα πήρε τη νίκη που ήθελε.