Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στημένες μπάλες, κόντρες, ανεβάσματα Γιαννούλη

Στημένες μπάλες, κόντρες, ανεβάσματα Γιαννούλη
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 11:43
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός απόψε στο Περιστέρι; Αρκετά πράγματα αφού απέναντί του είναι η 2η ομάδα της βαθμολογίας η οποία αποτελεί μία από τις σταθερές της Super League όχι μόνο φέτος αλλά για αρκετά χρόνια στη σειρά. Η ικανότητα της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι να απειλεί και να σκοράρει με στημένες μπάλες είναι πραγματικά εκπληκτική και γι' αυτό απαιτείται αυξημένη προσοχή από την... αεροπορία του Θρύλου.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ στο φετινό πρωτάθλημα οι Περιστεριώτες έχουν σκοράρει είτε από φάουλ είτε από κόρνερ κόντρα σε Παναιτωλικό, ΑΕΛ, Λιβαδειά, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης (2 γκολ), Πανιώνιο (1 γκολ, 1 δοκάρι) και ΑΕΚ! Επίσης είναι σημαντικό να προσεχθούν οι ταχύτατες κόντρες που βγάζουν και ειδικά μετά από πίεση και κλεψίματα στο κέντρο.

Όσον αφορά σε πρόσωπα, πέρα από το προφανές (Κουλούρης) προσοχή θα χρειαστεί και από την δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Ολυμπιακού όπου ο Γιαννούλης ανεβαίνει συνεχώς και πραγματοποιεί σέντρες-ξυραφιές στις αντίπαλες περιοχές. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πρώτος και με διαφορά στον Ατρόμητο σε γεμίσματα με 22/62 ενώ με τον Μάντσον έχουν κι από δύο ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε η μέρα! (pic)

Έφτασε η μέρα! (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πολύ σημαντικό ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

«Δώστε τα όλα! Μόνο νίκη»

«Δώστε τα όλα! Μόνο νίκη»

Το σύνθημα του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στον Ατρόμητο, φτάνοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.