Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση» (vid)

«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση» (vid)
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 11:26

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Μπέτις στην Ισπανία και έτσι γνώρισε την ήττα με 1-0. Ωστόσο έχει μείνει για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Με νίκη κόντρα στη Μίλαν την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Θρύλος θα είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV τόσο για την αναμέτρηση της Ισπανίας, όσο και για εκείνη που έρχεται στο Φάληρο.

Κώστα συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Όλα θα παιχτούν τώρα την τελευταία αγωνιστική εκεί που ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 2-0 κόντρα στη Μίλαν μέσα στην έδρα του μπροστά στο κοινό του με αυτή την ατμόσφαιρα την οποία άπαντες γνωρίζουν. Πόσο θεωρείς ότι μπορεί να το καταφέρει;

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Πιστεύω ότι είμασταν λίγο άτυχοι γιατί άμα είχε σκοράρει την κεφαλιά ο «Μπούχα» και σε άλλες μια ή δύο περιπτώσεις πιστεύω θα ήταν διαφορετικό το ματς. Οκ, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Το αποδεχόμαστε. Θα παίξουμε τον τελικό μας με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο στο πλευρό μας και πάμε για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης