Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι «τρέλα», είναι πάθος!

Δεν είναι «τρέλα», είναι πάθος!
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 09:22
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Έχει γίνει αρκετές φορές φέτος στον Ολυμπιακό. Όταν έχει τραυματιστεί ένας ποδοσφαιριστής, έχει κάνει αγώνα... δρόμου για να επανέρθει. Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας, δουλεύοντας πολύ. Ακόμα και περισσότερο από το... προβλεπόμενο. Το είδαμε να γίνεται με τον Λάζαρο, το είδαμε με τον Γκερέρο, το είχαμε δει και με τον Χασάν.

Όλοι τους κατάφεραν να «σπάσουν» τα κοντέρ, να βγουν νικητές στη «μάχη» με το χρόνο, να γυρίσουν νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Πώς έγινε αυτό; Ορισμένοι τα έχουν χαρακτηρίσει «τρέλα»... Δεν είναι. Είναι πάθος για την ερυθρόλευκη!

Για να προσφέρουν για τον σύλλογο αυτό. Διότι, όπως και να το κάνουμε, όταν φορούν οι ποδοσφαιριστές αυτή τη φανέλα, θέλουν πάντα να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έχουν δίψα και πάθος για νίκες, για διακρίσεις, για τίτλους. Να δείξουν πώς η εμπιστοσύνη που τους έδειξε η ομάδα ήταν σωστή και πώς το μόνο που τους νοιάζει είναι να πετύχουν!

Κι αυτό λέει πολλά, δείχνει πολλά. Αυτό θέλει να βλέπει ο οπαδός του Ολυμπιακού. Παίκτες που κάνουν τα πάντα για να πετύχουν φορώντας την ερυθρόλευκη και ριγωτή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος Θρύλος (vids)

Απόλυτος Θρύλος (vids)

Μόνο νίκες μετρά ο Ολυμπιακός στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό, στο πρωτάθλημα.

Να μην πάρει... ανάσα

Να μην πάρει... ανάσα

Ο Ολυμπιακός πρέπει από το πρώτο λεπτό να πιέσει τον Παναιτωλικό και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.