Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Περέιρα και η ...ορχήστρα στον Τιτανικό

Ο Περέιρα και η ...ορχήστρα στον Τιτανικό
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 08:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η διαιτησία βρίσκεται στο κάδρο από την πρώτη αγωνιστική και παράλληλα υπάρχουν και φωνές, μέχρι και από τους «εξυγιαντές», ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Η ένταση, ταυτόχρονα με την πίεση στους διαιτητές, ανεβαίνει, δεδομένου ότι μέχρι τώρα συνολικά δώδεκα ομάδες, είτε ζήτησαν ξένους ρέφερι, είτε έβγαλαν ανακοινώσεις, είτε διαρροές με τις οποίες εξέφρασαν παράπονα για φάλτσα διαιτητών ή βοηθών. Ο Περέιρα κατάφερε να σχολιάζονται μέχρι και οι ορισμοί του!

Κι όμως, ο Πορτογάλος βρίσκεται στον κόσμο του. Στο σεμινάριο των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας, που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔ είπε ότι φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με τις περσινές δέκα πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα, σα να μην έφτανε αυτό το... τερμάτισε, προσθέτοντας ότι το επίπεδο των διαιτητών βρίσκεται σε κλίμακα «καλή έως πολύ καλή». Μάλιστα, οι παράγοντες της ΚΕΔ για να δημιουργήσουν το κατάλληλο... κλίμα δεν πρόβαλαν «καυτές» φάσεις με τους Κουμπαράκη, Τζήλο, Σκουλά, Σέζο (κτλ) που έκαναν... εξυγίανση, αδικώντας τον Ολυμπιακό.

Συμπέρασμα; Η διαιτησία... βουλιάζει, όμως ο Περέιρα δεν αλλάζει. Μοιάζει σαν μαέστρος στην ορχήστρα στην ταινία «Τιτανικός», που έπαιζε μουσική, ενώ το καράβι βυθίζονταν. Ο Πορτογάλος δεν έδειξε διάθεση να... σφίξει τα λουριά των διαιτητών, αν και σε κάθε αγωνιστική γίνονται λάθη στα μισά ή σε παραπάνω παιχνίδια.

Βλέπουμε τι γίνεται στη διαιτησία. Βλέπουμε ότι ευνοούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ότι ο Ολυμπιακός αδικείται σε μόνιμη βάση για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο. Βλέπουμε ότι όχι μόνο κάποιος διαιτητής δεν έχει πάει σπίτι του, παρά παίρνουν και σερί ορισμούς. Αρα, μόνη λύση είναι να φύγει...

Διαβάστε επίσης

Να μην πάρει... ανάσα

Να μην πάρει... ανάσα

Ο Ολυμπιακός πρέπει από το πρώτο λεπτό να πιέσει τον Παναιτωλικό και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Δεν είναι «τρέλα», είναι πάθος!

Δεν είναι «τρέλα», είναι πάθος!

Η ταχύτερη επιστροφή των παικτών μετά από τραυματισμό δείχνει τη μεγάλη τους δίψα για να πετύχουν φορώντας την ερυθρόλευκη!

Ανάπτυξη και... εκτέλεση!

Ανάπτυξη και... εκτέλεση!

Ο Ολυμπιακός πρέπει από το ξεκίνημα του ματς με τον Παναιτωλικό να φτιάξει φάσεις και να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ.

Ανατροπή και μετά 4άρα

Ανατροπή και μετά 4άρα

Και πέρσι ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό μετά από ματς πρωταθλήματος που είχε γυρίσει το σκορ...