Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δίλλημα για την επίθεση

Το δίλλημα για την επίθεση
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 11:17

Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δοκιμές που έκανε για την ενδεκάδα του αποψινού ματς έβαλε τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Με τον Ισπανό να έχει επιστρέψει από την προηγούμενη Κυριακή (25/11) στη δράση στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μπήκε εκεί στα τελευταία λεπτά, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε και στο ματς με την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τον 28χρονο επιθετικό για το αρχικό σχήμα. Αλλά το σίγουρο είναι πώς ο Γκερέρο δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100%.

Με τον 48χρονο τεχνικό, πάντα, να κάνει μια έκπληξη σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται να την κάνει και απόψε. Ο ίδιος, πάντως, έκανε αρκετές δοκιμές κι αυτό δείχνει πώς εξετάζει αρκετές παραμέτρους.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Κριστιάν!

Χρόνια πολλά Κριστιάν!

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού έχει γενέθλια και όλοι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχονται υγεία και τα καλύτερα.