Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθολική αναγνώριση για την καλύτερη ομάδα

Καθολική αναγνώριση για την καλύτερη ομάδα
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 11:52

Μέσα στο γήπεδο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το ποδόσφαιρο δεν είναι, εξάλλου, δίκαιο άθλημα. Δεν απονέμεται πάντα... δικαιοσύνη στο χορτάρι. Αλλά έχει σημασία και τι πιστεύουν οι αντίπαλοι. Πόσω δε μάλλον όταν ακούς τα καλύτερα από την άλλη πλευρά!

Ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα! Δεν είναι μόνο αυτό που πιστεύουν οι «ερυθρόλευκοι». Είναι αυτό που λένε και πιστεύουν και οι αντίπαλοι του Θρύλου. Ήδη είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση του Ολυμπιακού.

Η αρχή έγινε από τον Γιώργο Δώνη και μετά ήταν ο Παναγιώτης Κονέ. Ο προπονητής του ΠΑΟ και ο πρώην μέσος της ΑΕΚ. Σημαίνει πολλά αυτό. Διότι αποτελεί, πέραν της αναγνώρισης, και μια μορφή επιβράβευσης για τον Ολυμπιακό και την μπάλα που παίζει.

Έχει σημασία και τι πιστεύουν οι άλλοι. Διότι φανερώνει ξεκάθαρα ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν καθορίζεται μονάχα από τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά εξαρτάται και από το ποδόσφαιρο που παίζει η κάθε ομάδα. Κι εκεί οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτεροι με διαφορά!

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Κριστιάν!

Χρόνια πολλά Κριστιάν!

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού έχει γενέθλια και όλοι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχονται υγεία και τα καλύτερα.