Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ξάνθη με την εμπειρία από το Περιστέρι

Στην Ξάνθη με την εμπειρία από το Περιστέρι
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 12:55

Ένας ακόμα «τελικός» περιμένει την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) τον Ολυμπιακό. Στην έδρα της Ξάνθης. Είναι γεγονός πώς με την κατάσταση που υπάρχει στο πρωτάθλημα, τα πάντα μπορούν να συμβούν! Κι αυτό το έχουν καταλάβει οι «ερυθρόλευκοι». Βλέπουν τι γίνεται, βλέπουν τι συμβαίνει και ξέρουν το πώς πρέπει να προσεγγίσουν το ματς αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά τι να κάνουν, γνωρίζουν το πώς πρέπει να εμφανιστούν στην Ξάνθη. Ξέρουν, όμως, και τι τους... περιμένει. Είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Εξάλλου στο τελευταίο εκτός έδρας ματς, στο Περιστέρι, είδαν πολλά και διάφορά, πολλά «περίεργα», ειδικά από τις αποφάσεις των διαιτητών. Και ξέρουν το πώς πρέπει να εμφανιστούν σε αυτό το ματς για να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν το σερί των τελευταία ματς.

Μια αναμέτρηση «κλειδί» για τη συνέχεια σε ό,τι αφορά τη «μάχη» του τίτλου. Ο Ολυμπιακός δεν το βάζει κάτω, παρά τα «εμπόδια» που του βάζουν» και θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα. Να πάρει το «διπλό» στην πόλη της Θράκης και να μείνει «ζωντανός» στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Προσέχει για να έχει...

Προσέχει για να έχει...

Δεν θα ρισκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Μαντί Καμαρά στην Ξάνθη, αφού ακολουθεί το ματς με την Μίλαν.

Τζήλος και... ο Θεός βοηθός!

Τζήλος και... ο Θεός βοηθός!

Η ΚΕΔ τον όρισε στο ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Είχε σφυρίξει την 3η αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετρά ήδη 5 ματς της ΑΕΚ φέτος, τα τέσσερα ως 4ος.

Έχει γίνει αρκετή δουλειά

Έχει γίνει αρκετή δουλειά

Τόσο στο Περιστέρι όσο και με τον Παναιτωλικό φάνηκε πώς στο Ρέντη έχουν δουλέψει πολύ στις στατικές φάσεις.