Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σερβίρει» σε… όλους ο Ομάρ!

«Σερβίρει» σε… όλους ο Ομάρ!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 01:00

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όχι μόνο επειδή «έφτιαξε» το πρώτο γκολ, αλλά συνολικά για την εμφάνιση του. Ο Νορβηγός μπακ πρόσφερε τα μέγιστα στη νίκη του Θρύλου, όμως έχασε στο… νήμα τον τίτλο του MVP από τον εξίσου εξαιρετικό Ντανιέλ Ποντένσε.

Σε ένα ακόμα ματς, λοιπόν, ο 27χρονος άσος μοίρασε ασίστ. Μάλιστα, ο Ομάρ έφτασε τις τέσσερις στο πρωτάθλημα, όντας πρώτος «δημιουργός» στην Σούπερ Λίγκα και συνολικά τις πέντε στη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι και οι πέντε ασίστ του ήταν σε διαφορετικό ποδοσφαιριστή! Με τον διεθνή ακραίο αμυντικό να «σερβίρει» σε… όλους!

Πιο αναλυτικά, ο Ελαμπντελαουί έχει μοιράσει ασίστ στον Χριστοδουλόπουλο (σ.σ. στο ματς με την Λουκέρνη στην Ελβετία, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ) και στους Μεριά, Χασάν, Σισέ και Ποντένσε για το πρωτάθλημα.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ομάρ μετρά και τρεις ασίστ σε έξι φετινά παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα!

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Προέχει το «διπλό» στην Ξάνθη...

Προέχει το «διπλό» στην Ξάνθη...

Μόνο το ματς της Κυριακής σκέφτονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, το οποίο αντιμετωπίζουν ως έναν πρώτο «τελικό», πριν από εκείνον με την Μίλαν.