Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προέχει το «διπλό» στην Ξάνθη...

Προέχει το «διπλό» στην Ξάνθη...
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 23:56

Ανεβασμένη είναι η ψυχολογία όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετά τις δύο σερί νίκες του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα με Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Σε αυτό το κλίμα οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (09/12) κόντρα στην Ξάνθη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στον κόσμο του Θρύλου το ενδιαφέρον ίσως βρίσκεται λίγο περισσότερο στο επόμενο ματς της ομάδας κόντρα στην Μίλαν (στις 13 Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης»), ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι στις τάξεις του Ολυμπιακού σκέφτονται μόνο τον αγώνα με τους Ακρίτες.

Το ματς με την Ξάνθη αντιμετωπίζει σαν ένας πρώτος «τελικός» πριν από εκείνον με τους «ροσονέρι» για το Europa League. Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι θα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουν με τους 3 βαθμούς της νίκης από τα Πηγάδια, κάτι το οποίο αν θα επιτύχουν θα τους προσφέρει πολλά οφέλη.

Αρχικά, για τη δική τους αυτοπεποίθηση, περνώντας από μία δύσκολη έδρα και παραμένοντας στο… κόλπο του πρωταθλήματος παρά τα όσα γίνονται. Ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν και ακόμη περισσότερο άγχος στον ΠΑΟΚ (παρά τη διαιτητική εύνοια που έχει), ο οποίος έχει αποδειχτεί πάρα πολλές φορές ότι… τρέμει στην πίεση των Πειραιωτών.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πιστεύουν στην ομάδα και ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μίλαν, και μία νίκη τους κόντρα στην Ξάνθη, θα τους δώσει «φτερά» στα πόδια ενόψει του «τελικού» κόντρα στους «ροσονέρι».

Όμως, για να επιτευχθεί η νίκη στα Πηγάδια, όλοι έχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς και να τα δώσουν όλα από το πρώτο λεπτό για το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης