Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε στα επτά από τα 12 ματς!

Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε στα επτά από τα 12 ματς!
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 21:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι φίλαθλοι έμειναν άφωνοι με το λάθος του Αλέξανδρου Τσαμούρη (Πειραιά), ο οποίος στο 11' του αγώνα με τη Λαμία δεν έδωσε το πέναλτι της χρονιάς στο ...βόλεϊ του Βιεϊρίνια. Όμως, αυτός δεν είναι ο μοναδικός αγώνας που ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν πήρε μόνο «σπόρια» αλλά ολόκληρα καρπούζια από τη διαιτησία, και μάλιστα τα επτά από τα 12 παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Χοντρικά έπρεπε να είχε 10 βαθμούς λιγότερους! Οι φίλαθλοι αηδιάζουν με την αλλοίωση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

*1η αγωνιστική (ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0): Στο 57' ο Κουτσιαύτης (Αρτας) σφύριξε πέναλτι-φάνττασμα σε τετ α τετ του Πρίγιβιτς με τον τερματοφύλακα του Αστέρα, Νίκο Παπαδόπουλο.

*2η αγωνιστική (Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1): Στο 13', ο Χατσερίντι έκανε τάκλιν για να διεκδικήσει τη μπάλα, όμως ανέτρεψε τον Κεϊτά αλλά ο Παπαπέτρου (Αθηνών) έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι.

*3η Αγωνιστική (ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3): Στο 25' ο Ζαμπά χτύπησε εκτός φάσης τον Κοροβέση αλλά ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) του έδωσε μόνο κίτρινη, όμως έπρεπε να τον αποβάλει. Πριν το 1-1, στο 37', οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Μάτος στον Νέιρα. Στο 45+4', μετά το 2-1 υπέρ της ομάδας του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης γύρισε προς την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ και τους έκανε χειρονομίες, ενώ στο βίντεο φαίνεται να λέει τη φράση «έτσι γ@μ@ω». Παρόλα αυτά δεν τόλμησαν να τον αποβάλλουν.

*7η Αγωνιστική (Αρης-ΠΑΟΚ 1-2): Στο 35' δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στον ΠΑΟΚ από τον Ιταλό διαιητή Ντοβέρι, καθώς το χέρι του Τζανακάκη είναι σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα του. Στο 55' ο Βαρέλα κράτησε ξεκάθαρα τον αντίπαλό του, ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε. Ο Ιταλός, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα αν και τιμωρημένος στη χώρα του, για το... καλό της «εξυγίανσης».

*10η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1): Με επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή Τσαμούρη (Πειραιά) άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ. Ο Μαρινάκης πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά, πηδώντας μαζί με τον Πρίγιβιοτς και ενώ ο Σέρβος τον πατούσε στην πλάτη. Το αυτογκόλ μπήκε στο 63' του αγώνα. «Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές», δήλωσε ο Δέλλας, ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

*11η Αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0): Ο Σέζος (Κιλκίς) στο 20', με το ματς στο 0-0, δεν απέβαλε τον Κίτσιου για σκληρό φάουλ και ενώ είχε ήδη μια κίτρινη προτίμησε να μη δώσει την παράβαση, ενώ το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Μάλιστα ο Σέζος αντί να δείξει την κίτρινη στον Λισγάρα που υποτίθεται ότι έκανε την παράβαση την έδειξε στον Μπαξεβανίδη.

*12η Αγωνιστική (Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1): Στο 11', πριν σημειωθεί το γκολ του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής Τσαμούρης (Πειραιά) δεν έδωσε το πέναλτι της χρονιάς σε χερούκλα του Βιεϊρίνια που έπαιξε... βόλεϊ, μετά από σέντρα του Επστάιν.

Ο ΠΑΟΚ ευνοείται, η ΑΕΚ ευνοείται, όμως οι διαιτητές αδικούν τον Ολυμπιακό (μέχρι και οι ξένοι που έφεραν). Που υπάρχει ισονομία;

Διαβάστε επίσης

Προέχει το «διπλό» στην Ξάνθη...

Προέχει το «διπλό» στην Ξάνθη...

Μόνο το ματς της Κυριακής σκέφτονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, το οποίο αντιμετωπίζουν ως έναν πρώτο «τελικό», πριν από εκείνον με την Μίλαν.