Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ερυθρόλευκο» πλάνο για την Ξάνθη

Το «ερυθρόλευκο» πλάνο για την Ξάνθη
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 19:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του Ολυμπιακού ήταν αυτά που άλλαξαν, εν μέρει, και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναγκάζεται να κάνει αλλαγές σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που είχε κατά νου για να ξεκινήσουν αρχικά στην ενδεκάδα, στο ματς στην Ξάνθη.

Οι ενοχλήσεις που είχαν τις προηγούμενες ημέρες Ποντένσε και Λάζαρος, αλλά και το γεγονός ότι ακολουθεί το πολύ καθοριστικό ματς με την Μίλαν την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», οδηγούν τον 48χρονο τεχνικό σε μια ενδεκάδα που θα έχει αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Επιβεβλημένες βάσει δεδομένων και συνέχειας...

Όλα δείχνουν πώς ο Ζοζέ Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον κεντρικό άξονα θα είναι ο Γκιλιέρμε, πιθανότατα με τον Μπουχαλάκη, στις δύο πτέρυγες ο Ομάρ (σ.σ.: σας ενημερώσαμε χθες από το gavros.gr για τη δοκιμή στη δεξιά πτέρυγα με Τοροσίδη και Ελαμπντελαουί) με τον Ναουέλ, ο Φορτούνης στην κλασική του θέση και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς, πάντως, έχει μέσα στα πλάνα του και τον Νάτχο που είναι παίκτης πολύ σημαντικός που, και πολλά μπορεί να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά…

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή της Ξάνθης

Η αποστολή της Ξάνθης

Στην 18άδα που επέλεξε ο Μίλαν Ράσταβατς, για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Σιλά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

«Δωράκια» η Λαμία, σκόραρε η ΑΕΚ

«Δωράκια» η Λαμία, σκόραρε η ΑΕΚ

Πάσα... αυτογκόλ και κανονικό αυτογκόλ και όλα καλά στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον φέτος δεν χρειάστηκε ο Βάτσιος με πέναλτι εκτός μεγάλης περιοχής.

Τα «διαμάντια» του Θρύλου δείχνουν το δρόμο!

Τα «διαμάντια» του Θρύλου δείχνουν το δρόμο!

Οι περιπτώσεις των Καμαρά και Σισέ, οι οποίοι εκτόξευσαν στον Ολυμπιακό την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών και γεμίζουν αισιοδοξία για νέα… λαβράκια στο μέλλον.