Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα του σέντερ φορ στην πρώτη… γραμμή!

Το θέμα του σέντερ φορ στην πρώτη… γραμμή!
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 09:49

Ο Ολυμπιακός θα πάρει επιθετικό. Θα πάρει επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και θα έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Είναι ειλημμένη απόφαση κι οι «ερυθρόλευκοι» πλέουν έχουν εντείνει τις προσπάθειες και τις κινήσεις τους για να τελειώσουν το θέμα όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Με στόχο ο παίκτης να είναι στο Ρέντη μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Αυτός είναι ο σκοπός, αυτό θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς κι εκεί έχει πέσει όλο το βάρος.

Ορισμένα ονόματα σέντερ φορ έχουν ακουστεί, έχουν δει το… φως, αλλά υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση που απασχολεί δυνατά τον Ολυμπιακό και το όνομά του δεν έχει ακουστεί ακόμα. Μια καλή περίπτωση που δουλεύουν οι «ερυθρόλευκοι». Παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Είναι περίοδος που θα υπάρξουν εξελίξεις. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2018 ολοκληρώνονται την Κυριακή με την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπάρχει σήμερα το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, αλλά οι κινήσεις για την ενίσχυση εντείνονται… Για να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρίες και δοκιμές στην Ξάνθη

Ευκαιρίες και δοκιμές στην Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Άρη Αβάτου για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Live στο gavros.gr/CS1.