Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει προοπτικές ο Ουσεϊνού Μπα (vids)

Έχει προοπτικές ο Ουσεϊνού Μπα (vids)
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 15:25

Η περίπτωση του Ουσεϊνού Μπα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Φρανσουά Μοντέστο παρακολουθεί καιρό τον υψηλόσωμο αμυντικό από τη Σενεγάλη που αγωνίζεται στην Γκαζελέκ Αζαξιό. Κι αυτό γιατί έχει πολλές προοπτικές. Μια περίπτωση που μοιάζει με του Παπέ Αμπού Σισέ. Με πολλά κοινά.

Το θέμα, όμως, είναι πώς ο Μπα έχει κάτι που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τις ικανότητές του. Είναι αριστεροπόδαρος και πάντα μια ομάδα κοιτάζει για παίκτες που έχουν στοιχεία που δεν έχουν πολλοί παίκτες της. Ψηλός, δυνατός αλλά και δυναμικός. Με καλή κατάρτιση, αποτελεσματικός όχι μόνο στον… αέρα, αλλά και με την μπάλα κάτω.

Μια ακόμα κίνηση που έχουν στα πλάνα τους να τελειώσουν άμεσα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μεταγραφή με πολλές προοπτικές όταν ολοκληρωθεί, μια ακόμα επένδυση. Σε μια αγορά που ο Μοντέστο ξέρει καλά. Ήδη υπάρχουν οι δύο πετυχημένες περιπτώσεις του Καμαρά και του Σισέ.

Δείτε τον Ουσεϊνού Μπα σε δράση από ματς με την Γκαζελέκ από το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Γαλλίας…

Διαβάστε επίσης

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να κερδίσουν «ερυθρόλευκα» δώρα. Στέλνοντας βίντεο και φωτογραφίες από το επικό ματς με την Μίλαν.