Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον ίδιο καλό ρυθμό και στη συνέχεια

Τον ίδιο καλό ρυθμό και στη συνέχεια
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 20:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η νέα χρονιά ξεκινά για τον Ολυμπιακό με το ματς κυπέλλου στην Ξάνθη, το τριήμερο 8-10 Ιανουαρίου. Ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες. Επίσης, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθεί στο προσεχές μέλλον.

Μετά την προπόνηση το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η άδεια των «ερυθρολεύκων» για τα Χριστούγεννα, με την επιστροφή στις προπονήσεις από τις 29/12. Το δε διήμερο 30-31 Δεκεμβρίου ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις, ενώ ούτε την Πρωτοχρονιά δεν θα υπάρξει ρεπό!

Όλα αυτά υποδεικνύουν ένα πράγμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει ο Ολυμπιακός να μπει από την αρχή του 2019, από την πρώτη του κιόλας αγωνιστική υποχρέωση που είναι στο κύπελλο Ελλάδας στην Ξάνθη, πολύ δυνατά. Θέλει να έχει η ομάδα του καλό αγωνιστικό ρυθμό. Να εμφανιστεί το ίδιο επίπεδο που ήταν πριν τις γιορτές, αν όχι καλύτερη.

Κι αυτό θα έρθει μέσα από την μεθοδική και έντονη δουλειά μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Εάν ο Ολυμπιακός είναι σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο, τότε η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη, διότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα με όσα έχουν δείξει έως τώρα.

Συν τοις άλλοις, θα υπάρξουν και οι απαραίτητες προσθήκες -του Γιώργου Μασούρα είναι ήδη γνωστή- για να κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέχεια της σεζόν, στην εκκίνηση του νέους έτους.

Διαβάστε επίσης