Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο γύρος της Ελλάδας και του νταμπλ

Ο γύρος της Ελλάδας και του νταμπλ
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 19:43
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το 2018 ετοιμάζεται να φύγει και η αλήθεια είναι ότι κρατούσε μερικά καλά (κι ένα πολύ καλό, το ματς με τη Μίλαν) για το τέλος. Η ποδοσφαιρική ομάδα, έστω και με καθυστέρηση, πήρε χαρές που δικαιούνταν. Και τις πήρε με καθυστέρηση λόγω και δικών της λαθών / αστοχιών αλλά και φυσικά διαιτητικών λαθών.

Όμως, ας αφήσουμε το παρελθόν, δε γίνεται ν' αλλάξεις κάτι σ' αυτό, μόνο να διδαχθείς μπορείς, κι ας ασχοληθούμε με το μέλλον. Το 2019 θα μπει... ζόρικα για τους Πειραιώτες. Κι αυτό επειδή το πρόγραμμα τον αναγκάζει να κάνει τέσσερα ταξίδια στα οποία θα κριθούν πολλά τόσο αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο πια.

Μπορεί να φαίνεται αμελητέο αλλά δεν είναι το να μπαίνει κάθε τρεις και λίγο μια ομάδα στο αεροπλάνο ή το πούλμαν και να κάνει το γύρο της Ελλάδας σε περίπου 20 μέρες. Ποδαρικό τη νέα σεζόν θα γίνει μ' ένα κοπιαστικό (το 3ο φέτος) ταξίδι στην Ξάνθη για το Κύπελλο. Το πηγαινέλα είναι 1.394 χλμ. Προσθέστε κι άλλα 230 για τη Λιβαδειά. Κι άλλα 840 για τα Γιάννενα. Κι άλλα 316 για την Τρίπολη.

Η σούμα είναι 2.780 χλμ. Λίγα δεν τα λες τα χιλιόμετρα αυτά και φυσικά δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις εύκολα τα παιχνίδια αυτά.

*Είναι σε εκκρεμότητα ακόμα και το εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ που αναβλήθηκε λόγω του συμβάντος με τον διαιτητή Τζήλο. Μένει να δούμε αν θα... τρυπώσει κάπου ή θα πάρει σειρά προτεραιότητας όπως επιθυμεί η Nova.

Διαβάστε επίσης

Τον ίδιο καλό ρυθμό και στη συνέχεια

Τον ίδιο καλό ρυθμό και στη συνέχεια

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δουλέψει πολύ με τους παίκτες του μετά τη Χριστουγεννιάτικη άδεια, για να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι από την αρχή των υποχρεώσεών τους στο 2019.

Νίκες μέχρι το τέλος!

Νίκες μέχρι το τέλος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι μπορούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να φτάσουν μόνο σε νίκες επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.