Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διακοσάρισε» ο Γκιλιέρμε!

«Διακοσάρισε» ο Γκιλιέρμε!
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 15:02

Τρομερή σεζόν πραγματοποιεί ο Γκιλιέρμε Τόρες, με τον μέσο του Ολυμπιακού να έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις του με τις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανεβάζοντας επίπεδο τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι το οποίο τον έχει βοηθήσει να φτάσει τις 200 στην καριέρα του σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, το ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τις μισές από αυτές 100 τις έχει σημειώσει σε δύο από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη, στο ισπανικό και στο ιταλικό, κάτι το οποίο δείχνει πολλά για την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτει.

Ο Γκιλιέρμε «δαγκώνει» στον άξονα των Πειραιωτών, έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά και σίγουρα αποτελεί «κλειδί» ενόψει και της συνέχειας της σεζόν. Καθώς μπορεί με τη δική του καλή αγωνιστική παρουσία να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης