Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στα Γιάννενα με το ίδιο σκεπτικό για τη νίκη»

«Στα Γιάννενα με το ίδιο σκεπτικό για τη νίκη»
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 23:30

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς με τον Λεβαδειακό, σκόραρε γρήγορα και «καθάρισε» εύκολα την υπόθεση νίκη. Και αυτό είναι το «κλειδί», σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Να μην χάνει χρόνο η ομάδα και να «τελειώνει» τα ματς, όπως τόνισε. Και με αυτό το πλάνο πρέπει να αγωνιστεί και στα Γιάννενα, κόντρα στον ΠΑΣ.

Συγκεκριμένα, ο Μπουχαλάκης υπογράμμισε:

«Ο στόχος μας ήταν αυτός από το πρώτο λεπτό. Έχουμε πει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στους αγώνες, να μη χάνουμε χρόνο. Έτσι έγινε σήμερα. Καταφέραμε σκοράραμε γρήγορα και νομίζω ότι όταν γίνεται αυτό όλα θα είναι πιο εύκολα. Ξέρουμε ότι όταν ο αντίπαλος ανοίγεται έχουμε την ποιότητα και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεκινήσαμε με νίκη τη χρονιά στο πρωτάθλημα. Και συνεχίζουμε.

Ξέρουμε τι μας περιμένει (σ.σ. κόντρα στον ΠΑΣ), είμαστε προετοιμασμένοι και οι ξένοι έχουν καταλάβει που βρίσκονται και πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα για εμάς! Οπότε θα πάμε και στα Γιάννενα με το ίδιο σκεπτικό για να πάρουμε τη νίκη.

Όσο να ‘ναι, είχαμε μία διακοπή ένα μήνα και ο ρυθμός χάθηκε. Θέλουμε να βρούμε ξανά τα πατήματα μας και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

Πού είναι οι ευαίσθητοι τώρα; Αγνοούνται!

Πού είναι οι ευαίσθητοι τώρα; Αγνοούνται!

Το Σάββατο «ντου» του Κάναντι στον διαιτητή, την Κυριακή του Λουτσέσκου στον επόπτη, μαζί με ένα μέλος της αποστολής του ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονταν! Αλλά ούτε φωνή, ούτε αντίδραση από πουθενά!