Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάνε και οι... μαϊμούδες! (vid)

Γελάνε και οι... μαϊμούδες! (vid)
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 20:04

Με επιτυχία πέρασε ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) τις εξετάσεις της «εξυγίανσης». Στο 19' ο Μάνταλος «βούτηξε», καθώς ο Μουνάφο δεν υπέπεσε σε παράβαση, όμως ο ρέφερι που ανέβηκε το καλοκαίρι στην Σούπερ Λίγκα «είδε» πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Πόνσε και έκανε το 3-0.

Αν είναι δυνατόν να δίνουν τέτοια πέναλτι. Μάλλον, το κάνουν για να γελάνε και οι «μαϊμούδες». Χώρια που υπάρχει περίπτωση στο ξεκίνημα της φάσης ο Χουλτ να είναι οφσάιντ, όμως το ριπλέι δεν είναι διαφωτιστικό. Πάντως, ο βοηθός Παπαδάκης (Ηρακλείου) είναι ντεφορμέ, καθώς λίγο μετά το τρίτο γκολ άφησε τον Χουλτ από θέση οφσάιντ να κάνει σέντρα και ο Πόνσε έχασε ευκαιρία.

Ωραία πράματα με την... εξυγίανση. Χθες (19/01) ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-0 άφησε με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους, σήμερα (20/01) 0 Φωτιάς έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ.

Κανονικά ο Φωτιάς δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες. Κόπηκε στα αγωνιστικά τεστ και ο Περέιρα είχε πει ότι δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία. Τελικά, ο Φωτιάς έτρεξε ξανά και δεν βγήκε εκτός πινάκων.

Διαβάστε επίσης

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αντεπίθεσή του κόντρα σε όλους και σε όλα.